Webinar: Få indblik i udviklingen af byggeriets fælles sprog

Molio er sammen branchens parter og norske Cobuilder ved at udvikle et fælles sprog, i form af et digitalt egenskabskatalog tilpasset dansk praksis. Et fælles sprog der kan skabe konsistens, når data anvendes og udveksles på tværs af byggeriets faser.

Dato: Torsdag d. 19. august 2021

Tid: kl. 13.00-14.30

💡 Ved tilmelding af webinaret accepterer jeg, at Molio må kontakte mig per telefon og Mail. Læs Molios privatlivspolitik her

Mikkel Nygaard Rønne,
Projektchef i Molio

Lars Fredenlund,
CEO i Cobuilder

Webinaret giver dig indblik i

  • Potentialet ved standardiserede egenskaber i den danske bygge- og anlægsbranche
  • Egenskabsprojektets status og fremadrettede udvikling
  • Det internationale ”søsterprojekt”, som er udviklet af norske Cobuilder.

Standardiserede egenskaber skal sikre, at vi i bygge- og anlægsbranchen taler samme digitale sprog. Molio har påtaget sig opgaven at udvikle et dansk egenskabskatalog af standardiserede egenskaber til gavn for den danske bygge og anlægsbranche – og med afsæt i dansk praksis.

Arbejdet bygger på et samarbejde med den norske virksomhed Cobuilder, som har kortlagt 35.000 nationale og internationale standardiserede egenskaber.

Lars Fredenlund fra Cobuilder fortæller om baggrund og tanker bag arbejdet med standardiserede egenskaber og Mikkel Nygaard Rønne fra Molio informerer om projektets visioner og den fremadrettede proces samt om potentialet forbundet med anvendelsen af standardiserede egenskaber.


Molio, Lyskær 1  2730 Herlev Tlf 70 40 47 99 | molio@molio.dk CVR 63035017