IFC4.3_boost_anlæg

Gratis Boost webinar

IFC 4.3
- fokus på infrastruktur og anlæg

Kom på endnu et interessant Boost Webinar med buildingSMART Danmark.

På webinaret får du indsigt i de nye tiltag i IFC 4.3, og du bliver klogere på, hvad de betyder for de kommende års store infrastruktur- og anlægsprojekter. Derudover gives et indblik i, hvordan IFC 4.3 spiller sammen med andre tiltag i buildingSMART International.

Læs mere nedenfor.

Dato: Onsdag den 29. september 2021
Tidspunkt: Kl. 10.00-11.00
Hvor: Online

💡 Ved tilmelding af webinaret accepterer jeg, at buildingSMART Danmark må kontakte mig per telefon og mail. Læs vores privatlivspolitik

Mere om Boost d. 29. september 2021

Info om webinar: IFC 4.3 er på trapperne og indeholder nye funktioner til brug for infrastruktur og anlæg. Onsdag d. 29.  september gennemgår Joakim Lockert, BIM-manager, BIM & Digital Innovation, Banedanmark, de vigtigste nyheder og forklarer, hvad fælles standarder betyder for de fremtidige infrastruktur- og anlægsprojekter. IFC 4.3 har et stærkt dansk islæt, og Joakim Lockert løfter sløret for, hvordan både Banedanmark og Vejdirektoratet har været involverede i udviklingsprocessen. Joakim Lockert vil også fortælle lidt om, hvordan udviklingsprocessen foregår og hvad der skal til, før vi kan begynde at bruge IFC 4.3.

Gæster: Joakim Lockert, BIM Manager, BIM & Digital Innovation, Banedanmark.

Moderator: Thomas Graabæk, ekstern konsulent buildingSMART Danmark og indehaver Graphisoft Center Danmark.

Udbytte: IFC (Industri Foundation Classes) er et udvekslingsformat, der gør det muligt udveksle data mellem forskellige software-programmer. IFC er en forudsætning for et smidigt og effektivt samarbejde mellem faggrupper på tværs af hele bygge- og anlægsbranchens værdikæde..

Målgruppe: Arkitekter, ingeniører, konstruktører og bygherrer og andre, der arbejder med infrastruktur- og anlægsprojekter.

Pris: Gratis

buildingSMART Danmark v/ Molio, Lyskær 1  2730 Herlev info@buildingSMART.dk CVR 41050020